İçeriğe geç

Dr. Öğr. Üyesi Afşar Yeğin

İşletme Fakültesi

Denison University, ABD’de Ekonomi ve Sinema alanlarında lisans öğrenimini tamamladı. 12 yıl boyunca ağırlıklı bankalarda olmak üzere finans sektöründe çalıştı. Bu dönemde Boğaziçi Üniversitesi’nde ve Bilgi Üniversitesi’nde ayrı ayrı yüksek lisans yaptı. 2014 yılında reel sektörden ayrılarak Sabancı Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde yönetim ve organizasyon doktora programına katıldı.

Program boyunca TÜBİTAK ve NSF tarafından desteklenen çeşitli projelerde araştırmacı olarak görev aldı. Örgütsel davranış alanında doktorasını tamamladığı tarihten bu yana Kadir Has Üniversitesi İİSBF İşletme Bölümü’nde misafir öğretim üyesi olarak çalışmaktadır.

Araştırma alanları örgütlerde kişilerarası güven, iletişim kodları ve örgütlerde etik davranışlardır.